aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤ. Αντωνίου: «Επιβεβαιώθηκαν κάποιες αδυναμίες, ριζοσπαστικές αλλαγές στον επαναληπτικό»

Τ. Αντωνίου: «Επιβεβαιώθηκαν κάποιες αδυναμίες, ριζοσπαστικές αλλαγές στον επαναληπτικό»

Υπερβολική για την εικόνα της αναμέτρησης χαρακτήρισε την έκταση της ήττας του ΑΠΟΕΛ από την Τζουργκάρντεν ο Τάκης Αντωνίου. Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων, μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκαν κάποιες αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ στο δημιουργικό κομμάτι, σημείωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να παλέψει στον επαναληπτικό και εκτίμησε πως πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν το βλέπω σαν χαστούκι, αλλά ένα αποτέλεσμα πολύ βαρύ για την ομάδα μας που καθιστά το έργο της πολύ δύσκολο για είσοδο στους ομίλους. Το 0-3 δύσκολα ανατρέπεται, αλλά από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ οφείλει απέναντι στην ιστορία του και την εικόνα του στους ευρωπαϊκούς αγώνες, να το παλέψει και να προσπαθήσει να αποκλείσει τους Σουηδούς που έδειξαν ότι διαθέτουν πιο έτοιμη ομάδα από τη δική μας. Δικαίως κέρδισαν, όμως το σκορ είναι πιο βαρύ από ότι ανέμενε κανείς και από την εικόνα που έβγαλαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Χάλασαν όλα όμως με το γκολ που μπήκε πολύ γρήγορα».

Τι έφταιξε; Φανερώθηκαν οι αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ; «Δεν βγήκαν κάποιες αδυναμίες, αλλά επιβεβαιώθηκαν κάποιες αδυναμίες στο δημιουργικό μέρος. Οι Σουηδοί παρουσιάστηκαν όπως τους περίμενα. Όχι με μεγάλη ποιότητα, αλλά μια πιο έτοιμη ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της. Δεν είδα μια ποιότητα τέτοια που να οδηγήσει σε μια τόσο μεγάλη ήττα, απλά οι δικές μας αδυναμίες σε συνδυασμό με τις συγκυρίες που ήταν όλες εναντίον μας, οδήγησαν στην ήττα. Και ήταν και το σοβαρό διαιτητικό λάθος στο δεύτερο γκολ που αν δεν μετρούσε όπως έπρεπε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν θέλουν να θεωρούν μια σοβαρή διοργάνωση, θα πρέπει να την προστατεύσουν και να εντάξουν σε αυτήν το VAR».

Για τον επαναληπτικό: «Οφείλει η ομάδα να αλλάξει τη φιλοσοφία της σε ότι αφορά το επιθετικό μέρος του παιχνιδιού, έστω κι αν θα υπάρχει ρίσκο γιατί αισθανόμασταν όλοι και πριν τον αγώνα ότι είναι δύσκολο να απειλήσουμε. Ο Ντάλσιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον επιθετικό ρόλο και είναι ένας σοβαρός λόγος που αδυνατεί να δημιουργήσει επιθετικά η ομάδα. Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο που θα παίξει η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ