aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤ. Αντωνίου: «Ανησυχώ, 4.5 εκατομμύρια ευρώ θα είναι το μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ»

Τ. Αντωνίου: «Ανησυχώ, 4.5 εκατομμύρια ευρώ θα είναι το μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μίλησε το πρωί στον Σούπερ Σπορ FM, με αφορμή τις οικονομικές καταστάσεις που παρουσίασε χθες η Εταιρεία.

Επίσης, σχολίασε την κατάσταση που δημιουργείται για το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όσοι θα είναι υπεύθυνοι για την ανασυγκρότηση της ομάδας θα κληθούν να λύσουν προβλήματα και θέματα που δεν είναι καθόλου εξοικειωμένοι. Ανησυχώ πάρα πολύ γιατί το ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί με ένα μπάτζετ 4.5 εκατομμύρια ευρώ και με ένα συγκεκριμένο μισθολόγιο.

Δεν υπάρχει μια υγιής κατάσταση και δεν λες του προπονητή φτιάξε την ομάδα. Τα υφιστάμενα συμβόλαια είναι ήδη αρκετά μεγάλα. Υπάρχει αυτή η ειδική δυσκολία. Αντί να αποφασίσεις ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν αναγκάζεσαι να διατηρήσεις κάποιους στο ρόστερ λόγω συμβολαίων.

Είναι δύσκολο και αφού κάποιοι από τους παλιούς πρέπει να αναγεννηθούν και να μπεις στη διαδικασία επιλογής ποιοι μπορούν να προσφέρουν. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας διότι αν δεις το ιστορικό των περισσότερων παικτών έχουν καλή προϊστορία».

Για το οικονομικό έλλειμμα: «Το έλλειμμα είναι της χρόνιας. Τα πράγματα προβλήματα θα φανούν στον έλεγχο έχοντας  διαρρεύσει κάποια πράγματα. Πάντως είναι καταθλιπτικά τα οικονομικά δεδομένα. Θα πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να γίνει σωστή διαχείριση σε σχέση με τους άλλους μεγάλους του πρωταθλήματος

Για την οικονομική βοήθεια από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Σε αντίθεση με κάποιους που λένε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βοηθήσει, νομίζω ότι ο φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να έρθει κοντά όπως π.χ.  με τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά όσο και αν θέλει ο κόσμος να βοηθήσει, δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα διότι έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Θα βοηθήσει μέχρι ένα βαθμό. Πολύς κόσμος ανησυχεί και μιλάνε όλοι για τα εισιτήρια και δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει. Στο εμπόδιο που του αναλογεί θα βοηθήσει.

Χθες μίλησα με μια κύρια  που με συγκίνησε. Που μου είπε ότι η ομάδα με έχει βοηθήσει εμένα και την οικογένεια μου και δεν πρόκειται να την αφήσω την ομάδα  και δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα είναι εκεί».

Για τις εκλογές:  «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει εκλογές διότι είναι εταιρεία, δεν είναι όπως το σωματείο και αν θέλει κάποιος να μπει στη διοίκηση υποβάλει υποψηφιότητα.

Δεν θα εμπλεκόμουν ξανά διότι έχει κλείσει ο κύκλος μου. Είχα όπως θυμάστε είχα πρόταση να επανέρθω αλλά δεν αποδέχτηκα. Είχα κληθεί στο παρελθόν και βοήθησα ως παλαίμαχος με την εμπειρία μου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε πει κάποτε ότι όταν μια ομάδα χρειαστεί τους παλαίμαχους τότε σημαίνει ότι είναι ένα βήμα πριν από το τέλος της  και το εννοούσε ότι πλέον μπαίνει ο συναισθηματικός  τομέας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ