aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συζητήθηκαν οι σχέσεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας»

«Συζητήθηκαν οι σχέσεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα, για τον αγώνα με την Δόξα και για τη συνάντηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη με τον πρόεδρο της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή.

Αρχικά μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα σε σχέση με τον αυριανό (13/10) αγώνα με τη Δόξα: «Μέρος του κανονικού προγράμματος έκαναν οι Καρλάο, Εφραίμ, και εναπόκειται στον κ. Δώνη αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Μέσα σε αυτή την ομάδα ποδοσφαιριστών μπορώ να τοποθετήσω και τον Μιλάνοφ, ο οποίος έχει μία πιο μακρά αποχή από τον Εμπεσίλιο. Από εκεί και πέρα οι άλλοι τρεις είναι ο Ορ, ο Μπερτόλιο και ο Νικόλας Ιωάννου οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στην αποστολή λόγω τραυματισμού. Σήμερα επιστρέφουν οι υπόλοιποι διεθνείς στις προπονήσεις».

Για τον αγώνα με τη Δόξα, αλλά και τον ακόλουθο με την Ντόρτμουντ είπε: «Αυτό που όλος ο κόσμος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές είναι να είναι προσηλωμένοι για το ποιο παιχνίδι είναι το επόμενο που θα αγωνιστούν. Ειδικά φέτος έχουμε πάρει αρκετά “μαθήματα”, για να μπορούμε να παρουσιάσουμε καλύτερη διαχείριση».

Επίσης σχολίασε τη χθεσινή (11/10) συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας: «Η πρωτοβουλία του προέδρου της εταιρίας ΑΠΟΕΛ έχει αρχίσει εδώ και 1.5 μήνα, έχει συναντηθεί με ακόμα πέντε προέδρους, άλλα έγινε θέμα μόνο αυτή με τον Λόππα. Στόχος ήταν να συζητήσουμε κάποια πράγματα πριν από τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, όπου θα κάνουμε και κάποιες εισηγήσεις. Συζητήθηκαν και οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, που αποτελούν τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Κύπρο. Είναι ευκαιρία να εκμεταλλεύεσαι τέτοιες συναντήσεις για να συζητηθούν και κάποια επιμέρους θέματα και πράγματι συζητήθηκαν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνάντηση και ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλες στο μέλλον».

Για την προπώληση για τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ ανέφερε ότι έχει φτάσει τις 14.500 και συνεχίζεται η ελεύθερη προπώληση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ