aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συζητήσεις με τον ατζέντη του Σαχάρ και αλλοδαπός αντί-Ατζίλι»

«Συζητήσεις με τον ατζέντη του Σαχάρ και αλλοδαπός αντί-Ατζίλι»

Σημερινό ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπεϊτάρ προσέγγισε τον Μπεν Σαχάρ του ΑΠΟΕΛ. Επικαλείται πηγές εντός του συλλόγου της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις οποίες έγινε συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη Μόσε Χογκ και τον τον Ρόνεν Κάτσαφ (ατζέντης του φορ των γαλαζοκιτρίνων).

Όπως τονίζεται, είναι η πρώτη φορά που η Μπειτάρ πλησίασε τον παίκτη, αν και από το καλοκαίρι έχει αναφερθεί πολλές φορές ως υποψήφιος για αυτήν. Επίσης, οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι σύντομα ο ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης (προφανώς εννοούν τον Τζο Γκάρνερ), αλλά ο Σαχάρ δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα εγκαταλείψει την Κύπρο.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύλλογος της Ιερουσαλήμ εξετάζει αλλοδαπό εξτρέμ σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι επαφές με τον Ομάρ Ατζίλι, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ