aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυντηρούν το «θέμα» Μούσα Αλ-Τάαμαρι και Μπεσίκτας

Συντηρούν το «θέμα» Μούσα Αλ-Τάαμαρι και Μπεσίκτας

Στην επικαιρότητα του τουρκικού Τύπου παραμένει το όνομα του Αλ-Τάαμαρι για την Μπεσίκτας. Με αφορμή το γεγονός ότι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα έμεινε ελεύθερος από την τουρκική ομάδα, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Ζερμέν Λενς (ενδιαφέρονται γι’ αυτόν η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ), οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν αντικαταστάτες.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ανάμεσα στους υποψηφίους –σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες- είναι και ο Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ. Παρόλο που ο τεχνικός διευθυντής των «γαλαζοκιτρίνων» Ντομένικο Τέτι έβαλε τέλος στα σενάρια για πώληση του 22χρονου άσου, οι Τούρκοι εξακολουθούν να συντηρούν το «θέμα».

Οι πρωταθλητές Κύπρου, πάντως, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια σε τέτοιες αναφορές, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο επαναληπτικός αγώνας με τον Άγιαξ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης, η ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβρη, άρα ακόμη πιο πολλά μάτια θα πέσουν πάνω στον Αλ-Τάαμαρι και το κασέ του θα ανεβεί περισσότερο. Επομένως, δεν συντρέχει λόγος πώλησής του το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ