aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣύνθημα από τον Μάτιτς ενόψει Άγιαξ, τo γκολ και η συμπεριφορά των Αζέρων

Σύνθημα από τον Μάτιτς ενόψει Άγιαξ, τo γκολ και η συμπεριφορά των Αζέρων

Στην ιστοσελίδα «mondo.rs» παραχώρησε δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Ματιτς. Ο Σέρβος είναι αναμφίβολα ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης πρόκρισης των γαλαζοκιτρίνων στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πέτυχε το δεύτερο και καθοριστικό γκολ κόντρα στην Καραμπάχ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, το οποίο ήταν και σκορ πρόκρισης.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την πρόκριση: «Είμαι χαρούμενος. Ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο ματς, μετά την οποία σταμάτησαν να πιστεύουν σε εμάς. Όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και πεισμώσαμε, ειδικά μετά την συμπεριφορά των οπαδών της Καραμπάχ. Πήγαμε για να κερδίσουμε και τέλος καλό όλα καλά».

Για το γκολ που πέτυχε: «Το δούλεψα στην προπόνηση. Άνοιξα χώρο και το γκολ ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Για τον αδερφό του, Νεμάνια: «Μου έδωσαν συγχαρητήρια πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα, φυσικά και ο μεγάλος μου αδερφός, Νεμάνια. Μου τηλεφώνησε αμέσως και ήταν χαρούμενος τόσο για εμάς όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα. Θέλει να περάσουμε στους ομίλους όμως του είπα να περιμένει γιατί πρώτα πρέπει να περάσουμε από τον Άγιαξ».

Για τον Άγιαξ: «Είναι μια φανταστική ομάδα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, θέλουν την κατοχή όμως θα πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα. Νομίζω πως το πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία θα είναι κρίσιμο. Έχει ζέστη, υγρασία και όσοι έρχονται από το εξωτερικό, δυσκολεύονται να παίξουν. Θα εξαρτηθούν πολλά από το πρώτο ματς».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη και τα τελευταία εφτά χρόνια είναι πρωταθλητές. Από τα τελευταία οκτώ χρόνια μόνο μια φορά δεν προκρίθηκε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει λόγω φιλοδοξιών και των στόχων της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ