aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνοδοί Ποδοσφαιριστών 2016-17

Συνοδοί Ποδοσφαιριστών 2016-17

Η μοναδική εμπειρία της συνοδείας των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο από μικρά παιδάκια, ξεκινά και φέτος από τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα του ΑΠΟΕΛ.

Η επίσημη ενημέρωση:

“Η μοναδική εμπειρία της συνοδείας των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο από μικρά παιδάκια, ξεκινά και φέτος από τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.

Πληροφορηθείτε για το πώς μπορείτε να δείτε το δικό σας παιδί, να μπαίνει στο γήπεδο μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες, στο κείμενο που ακολουθεί.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν τα πέντε λεπτά του τελετουργικού έναρξης, κρατώντας από το χέρι τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά και τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας. Χαρίστε τους μια ανάμνηση που θα τα συνοδεύει για μια ζωή.

Διαδικασία αίτησης συμμετοχής:

Ο κάθε γονιός θα μπορεί να δηλώνει συμμετοχή για το παιδί του, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση.

Όλα τα παιδιά τα οποία θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πρέπει να είναι ηλικίας από 6 μέχρι 9 ετών.

Οι γονείς των παιδιών τα οποία θα κληρωθούν για να συμμετέχουν στην ενέργεια θα ενημερώνονται από το προσωπικό της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες (για το πότε θα γίνεται η παραλαβή του πακέτου και των εισιτηρίων των γονιών)

Το κόστος της συμμετοχής είναι €50 στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ενδυμασία των μικρών (φανέλα, παντελονάκι, κάλτσες NIKE) την οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν από το Orange Shop.

Τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και θα τα παραλαμβάνουν οι υπεύθυνοι συνοδοί από την δυτική κερκίδα (είσοδος επίσημων θεωρείων). Μετά το τέλος του τελετουργικού οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κυλικείο στο εσωτερικό της δυτικής κερκίδας.

Σημαντικές πληροφορίες

• Θα δίνεται εισιτήριο του αγώνα για τη Δυτική Κερκίδα σε κάθε παιδί και στον ένα γονιό (εφόσον δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Δυτικής κερκίδας). Οι γονείς θα παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους από το Orange Shop και τα παιδιά από το γήπεδο. Οι γονείς και τα παιδιά θα πρέπει να έχουν ή να εκδόσουνκάρτα Loyalty για την παραλαβή του εισιτηρίου τους.
• Πέραν της πρώτης συμμετοχής, το κόστος κάθε επόμενης συμμετοχής θα είναι €30.
• Πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά.
• Όλα τα έσοδα που προκύπτουν από τις συμμετοχές στο πρόγραμμα APOEL FC PLAYER ESCORTS, θα διατεθούν για την ενίσχυση των τμημάτων Grassroots της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ