aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνεργασία ΑΠΟΕΛ και DIMCO LTD

Συνεργασία ΑΠΟΕΛ και DIMCO LTD

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την DIMKO LTD:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η DIMCO LTD ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η DIMCO, πρωτοπόρος εταιρεία φωτισμού στην Κύπρο, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-23, θα προβάλλεται στο σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης. Με αυτή την κίνηση η DIMCO LTD δηλώνει έμπρακτα ότι θα συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό στην Κύπρο και συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Η DIMCO είχε υπάρξει Χορηγός του ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν ενώ μεταξύ άλλων είχε συμβάλλει στην εγκατάσταση φωτισμού στο Προπονητικό κέντρο «NAGA Pay Αρχάγγελος».

Παρουσίαση της χορηγού εταιρείας DIMCO

Φωτισμός, «είδος πρώτης ανάγκης» που προάγει την εξέλιξη και παράγει πολιτισμό. Όταν μια εταιρεία προσφέρει το αγαθό αυτό με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει προσθέσει και αυτή, ένα μικρό «λιθαράκι» στην ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Εμείς στην DIMCO, έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης, δεσμευόμαστε ότι και για τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία στους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην ευημερία του τόπου μας.

DIMCO LTD μια κυπριακή εταιρεία, ιδρύθηκε στις 7 Ιουνίου 1966 με αρχική ειδίκευση στις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Στη βιομηχανία φωτιστικών εισήλθε το 1976 όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Η DIMCO λειτουργεί και Τμήμα Έργων, το LEVEL Architectural Lighting, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών φωτισμού για έργα που αφορούν την Κυπριακή αλλά και Διεθνή αγορά. Η DIMCO έχει εξελιχθεί, σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές φωτισμού αλλά και ηλεκτρολογικού υλικού στην Κύπρο.

DIMCO διαθέτει 5 Εκθεσιακούς Χώρους Φωτισμού, έναν σε κάθε πόλη Παγκύπρια, οι οποίοι προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από τεχνικά, διακοσμητικά αλλά και αρχιτεκτονικού τύπου φωτιστικά. Σε κάθε εκθεσιακό χώρο της DIMCO, θα βρείτε έμπειρους Συμβούλους Πωλήσεων πάντοτε πρόθυμους να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν.

WIRE SMART ELECTRICAL

Τα καταστήματα Wire Smart Electrical ήρθαν για να φρεσκάρουν την λειτουργία του Ηλεκτρολογικού τμήματος της εταιρείας προσφέροντας μια ανανεωμένη γκάμα προϊόντων και νέες προτάσεις.

Η DIMCO έθεσε ως άμεσο στρατηγικό στόχο το rebranding και αναβάθμιση των Ηλεκτρολογικών καταστημάτων της εταιρείας, αφουγκραζόμενη πλήρως τα σύγχρονα και απαιτητικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην Κυπριακή αγορά. Η DIMCO διαθέτει αυτή την στιγμή 4 καταστήματα Wire Smart Electrical σε Λευκωσία, Πάφο, Παραλίμνι και Λάρνακα.

DIMCO ELECTRICAL
LIGHTING

Η DIMCO διαθέτει 1 Ηλεκτρολογικό κατάστημα στην Λεμεσό. Το κατάστημα εμπορεύεται πρωτοπόρα στον τομέα τους brands που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προϊόντα όπως καλώδια, διακόπτες, πρίζες, ηλεκτρικούς πίνακες και μεγάλη ποικιλία από λαμπτήρες. Το τμήμα εξυπηρετεί λιανικές και χονδρικές πωλήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το τμήμα LEVEL Architectural Lighting δημιουργήθηκε το 2012, για να αναλάβει την κατάρτιση και υλοποίηση μελετών αρχιτεκτονικού φωτισμού με την χρήση εξελιγμένων μεθόδων.

Απασχολεί έμπειρους αρχιτέκτονες και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, οι οποίοι καταρτίζουν μελέτες για μικρά και μεγάλα έργα, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες φωτισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Παγκύπριος Αριθμός: (+357) 7777 6069

Ιστοσελίδα: www.dimco.eu».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ