aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Φράγκου

Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Φράγκου

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 35χρόνο διαγώνιο Ανδρέα Φράγκου.

Ο Ανδρέας Φράγκου αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Μαραθώνα και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες όπως η Αναγέννηση, το Φρέναρος, η Ολυμπιάδα και ο Εθνικός Λατσιών. Στον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε πέραν απο πέρσι, το 2008-09 και ξανά στις δύο πρώτες χρονιές επαναλειτουργίας του τμήματος. Το 2012-13 όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και την ουσιαστική επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό βόλεϊ, αλλά και το 2013-14 στη πρώτη χρονιά της ομάδας πίσω στην Α’ Κατηγορία.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Αντρέα εκτός από φίλοι εδώ και παρά πολλά χρόνια υπήρξαμε και συμπαίκτες παλαιότερα ενώ ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος. Γνωρίζει το ρόλο του στη ομάδα και είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Είναι ένας πολύ ευχάριστος και θετικός χαρακτήρας και είναι χαρά μας που τον έχουμε στον ΑΠΟΕΛ».

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Φράγκου δήλωσε: «Φέτος θα είναι η πέμπτη μου χρονιά στο ΑΠΟΕΛ. Ήμουν ξανά συμπαίκτης με τον Ζήνωνα Σεβέρη στον ΑΠΟΕΛ το 2008-09 και ο ίδιος ο Ζήνωνας με έφερε πίσω στη ομάδα όταν άνοιξε ξάνα το τμήμα το 2012 και έμεινα ως το 2014. Πέρσι με την επιστροφή του Ζήνωνα δεν επέστρέψα και εγώ και είναι μεγάλη μου χάρα και τιμή που ανήκω στον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ