aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνέχεια για Τάαμαρι και Τραπεζούντα: «Ζεστός για να πάει Τουρκία»

Συνέχεια για Τάαμαρι και Τραπεζούντα: «Ζεστός για να πάει Τουρκία»

Συνέχεια σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τραπεζούντας για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι, δίνουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Fanatik.com.tr» υποστηρίζεται ότι η εν λόγω ομάδα συνεχίζει το μετεγγραφικό της σαφάρι καθότι κυνηγάει «το νεαρό αστέρι της κυπριακής ομάδας ΑΠΟΕΛ».

Αναφέρεται επίσης ότι ο 22χρονος διεθνής Ιορδανός εξτρέμ «σχεδιάζει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι ζεστός να μετεγγραφεί στην Τουρκία», ενώ ακολούθως υποστηρίζεται πως «θα καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν (σ.σ. προφανώς αναφέρεται στην πιθανότητα επέκτασης συμβολαίου) και η Τραπεζούντα θα προσπαθήσει να προσθέσει τον επιτυχημένο παίκτη στο προσωπικό της σε προσιτή τιμή».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τάαμαρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και από τον ΑΠΟΕΛ κεφράστηκε πριν από λίγους μήνες η πρόταση να επεκταθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ