aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυναντήσεις στον ΑΠΟΕΛ

Συναντήσεις στον ΑΠΟΕΛ

Η ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη σειράς συναντήσεων με το κοινό για ενημέρωση του νέου προγράμματος που αφορούν στα τμήματα βάσης (Grassroots) της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι συναντήσεις αφορούν σε γονείς που έχουν ήδη παιδιά στην ακαδημία, γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην ακαδημία και γενικά ενδιαφερόμενοι για ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας της ακαδημίας ΑΠΟΕΛ στα τμήματα βάσης σε οργανωτικό και τεχνικό επίπεδο.

Ομιλητές στις παρουσιάσεις θα είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής της ακαδημίας και ο υπεύθυνος προγραμμάτων Grassroots. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου ως ακολούθως: Λεμεσός: 4 ΙΟΥΛΙΟΥ – Ξενοδοχείο Alasia, Χαϊδαρίου 6, Λεμεσός. Λευκωσία 6 ΙΟΥΛΙΟΥ – Ολυμπιακό Μέγαρο – Αίθουσα «Ευ αγωνίζεσθαι». Πάφος 11 ΙΟΥΛΙΟΥ – Αίθουσα ΣΕΚ. Η ώρα έναρξης για όλες τις συναντήσεις έχει ορισθεί για τις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ