aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συναγερμός» στην Αστάνα, αρνητικός ο Πιέρος

«Συναγερμός» στην Αστάνα, αρνητικός ο Πιέρος

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» το πρωτάθλημα του Καζακστάν, καθώς η χώρα ταλανίζεται από θετικά κρούσματα με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να παίρνει σκληρές αποφάσεις που αγγίζουν και το ποδόσφαιρο.

Το νεότερο που προκύπτει είναι ότι η Αστάνα ανακοίνωσε τέσσερα θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών της, ενώ σημειώνεται πως δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί και αναγκάζονται οι παίκτες να χρησιμοποιούν το εθνικό γήπεδο. Ο Πιέρος Σωτηρίου δεν είναι ανάμεσα στους παίκτες της Αστάνα που εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19, όμως η αβεβαιότητα για το πότε η κατάσταση θα εξομαλυνθεί και θα μπορεί να επαναρχίσει η δράση μεγαλώνει.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Αστάνα, Μίχαλ Μπίλεκ που επιβεβαίωσε τα θετικά κρούσματα στην ομάδα «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση, Τέσσερα άτομα έχουν πνευμονία πράγμα που δεν τους επιτρέπει να προπονηθούν. Ακόμη δεν έχουμε γήπεδο για να προπονηθούμε. Όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο. Επίσης χθες πήραμε ένα θετικό κρούσμα Covid-19 για τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Φοβάμαι το γεγονός ότι είναι ασυμπτωματικοί. Είναι πολύ πιθανό να εξαπλωθεί η ασθένεια μεταξύ των παικτών. Και οι οκτώ παίκτες που έχουν πνευμονία και θετικοί στον ιό, είναι βασικοί ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ