aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυμβιβάστηκε στην ιδέα για τον επιθετικό ο Μπαλταζάρ 

Συμβιβάστηκε στην ιδέα για τον επιθετικό ο Μπαλταζάρ 

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είναι επόμενο πως, όσο πλησιάζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι τόσο περισσότερο το ενδιαφέρον αυξάνεται όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Για να ακριβολογούμε, δεν απέμειναν πολλές κινήσεις με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ από την Πολωνία όπου προετοιμάζει την ομάδα για τον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένει τις κινήσεις από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη όσον αφορά στην προσθήκη επιθετικού. Προφανώς, ο Πορτογάλος άρχισε να συμβιβάζεται στην ιδέα πως τουλάχιστον στις διπλές αναμετρήσεις απέναντι στη Σούντουβα, θα προετοιμάσει το πλάνο του υπολογίζοντας για τη γραμμή κρούσης στους Μικαέλ Ποτέ και Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Διαβάστε επίσης: Το καλό πράγμα αργεί να έλθει στον ΑΠΟΕΛ

Την ίδια ώρα, ο Μπαλταζάρ είδε με ευχαρίστηση να ολοκληρώνεται η προσθήκη του Τόμας ντε Βινσέντι, αφού επιθυμούσε να τελείωνε όσο πιο νωρίς γινόταν το θέμα ώστε ο Αργεντινός να μπει στο κλίμα της ομάδας και να βρεθεί, έστω και για ένα μέρος, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να ακολουθήσει το κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης και μέσω των αξιολογήσεων θα διαφανεί στην πορεία κατά πόσο θα είναι έτοιμος στον 2ο προκριματικό γύρο, εάν και εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σούντουβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ