aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Συμφώνησε με Ζερβίνιο κι άρχισε επαφές με τον Ακιντόλα»

«Συμφώνησε με Ζερβίνιο κι άρχισε επαφές με τον Ακιντόλα»

Μπόλικο χρήμα για ενίσχυση θα ρίξει η Τραμπζονσπόρ. Η τουρκική ομάδα ήδη έχει συμφωνήσει με τους Ζερβίνιο και Πέρες, ενώ σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας άρχισε επαφές για την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα.

Η ομάδα της Τραπεζούντας συμφώνησε σε όλα με τον Ιβοριανό διεθνή Ζερβίνιο ο οποίος αποχωρεί από την Πάρμα μετά τον υποβιβασμό των «παρμέτζι». Ο Ζερβινιό θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και αφήνει την Πάρμα μετά από τρία χρόνια παρουσίας. Από την πλευρά του ο Μπρούνο Πέρες αποχωρεί από την Ρόμα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας και θα γίνει συμπαίκτης του Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ajansspor.com η Τραπεζούντα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον πρώην άσο της Ομόνοιας, ο οποίος φέτος παίζει ως δανεικός από την Μίντιλαντ στην Χατάισπορ. Ο Σε 35 αγώνες με τη φανέλα της Χατάισπορ πέτυχε 6 γκολ και πιστώθηκε 7 ασίστ, επιδόσεις που όπως φαίνεται αποτελούν «διαβατήριο» παραμονής του στο πρωτάθλημα Τουρκίας και μετεγγραφής του σε ομάδα με πιο πρωταγωνιστικούς στόχους.

Πέρυσι το Καλοκαίρι ο Νιγηριανός εξτρέμ αποτέλεσε διακαή πόθο της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, εν τέλει κατέληξε στην Τουρκία και ένα χρόνο μετά μοιάζει ανέφικτο να επιστρέψει, τουλάχιστον άμεσα, στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ