aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συμφώνησε με Μιγκέλ Σίλβα, υπογράφει για τρία χρόνια»

«Συμφώνησε με Μιγκέλ Σίλβα, υπογράφει για τρία χρόνια»

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη ετοιμάζει ο Μιγκέλ Σίλβα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρίτιμο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «DN Madeira» στο πρωτοσέλιδο της (!). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα zerozero.pt ο 26χρονος τερματοφύλακας θα γυρίσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ένα χρόνο μετά τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο τερματοφύλακας έχει υπογράψει συμβόλαιο τριών σεζόν με την Μαρίτιμο και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του. Εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα των Πορτογάλων η Μαρίτιμο θα είναι ο τρίτος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Σίλβα, μετά τη Βιτόρια Σετούμπαλ και τον ΑΠΟΕΛ.

Στους γαλαζοκίτρινους υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του. Μπήκε στη «μαύρη» λίστα του Σάββα Πουρσαϊτίδη και οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών λένε πως έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για «διαζύγιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ