aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συμφωνία με Μερκή – Αλωνεύτη, συνάντηση με Καζού»

«Συμφωνία με Μερκή – Αλωνεύτη, συνάντηση με Καζού»

Συνάντηση με την πλευρά του Καζού την Τρίτη (7/5) για παραμονή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στον ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.

«Ο Μερκής και ο Αλωνεύτης θα τους γίνει πρόταση για άλλο ένα χρόνο και με κάποιες συνομιλίες που κάναμε δεν υπάρχει θέμα. Με τον Βάτερμαν θα δούμε, και λήγει το συμβόλαιο του Ρουέδα. Με τον Καζού θα γίνει αύριο συνάντηση. Το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2019, οπόταν είναι πιο εύκολη περίπτωση. Θα συναντηθούμε και θα δούμε. Για τον Νατέλ είναι πιο δύσκολη η περίπτωση. Κάναμε μία πρόταση, όμως πρέπει να περιμένουμε. Για τον Μοράις θα κληθεί σε λίγες μέρες να μιλήσουμε. Είναι ξεχωριστή περίπτωση. Ο Μοράις παίζει 90’ λεπτά και αν γίνει αλλαγή του κακοφαίνεται (γέλια). Πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει οικονομία δυνάμεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ