aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣυμφωνία για μετεγγραφή του Εμπεσίλιο, παίρνει €600.000 ο Ερυθρός Αστέρας!

Συμφωνία για μετεγγραφή του Εμπεσίλιο, παίρνει €600.000 ο Ερυθρός Αστέρας!

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Λορέντζο Εμπεσίλιο. Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσε ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός μεταβαίνει στην Ιαπωνία για μετεγγραφικούς σκοπούς και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα με την οποία συμφώνησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι η Jubilo Iwata, η οποία τερμάτισε πέρυσι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας θα βάλει στο ταμείο του το ποσό των 600.000 ευρώ, όσα δηλαδή δαπάνησε για να τον αγοράσει από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ολλανδός επιτελικός μέσος μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2018 με μεγάλες προσδοκίες και αγωνίστηκε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος σκοράροντας δύο τέρματα.

Δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και έτσι οι Σέρβοι επεδίωξαν να τον πουλήσουν. Όπως γράφτηκε στη Σερβία ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε ο Απόλλων, αλλά το κόστος απόκτησης του είναι ανέφικτο για την ομάδα της Λεμεσού, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους «γαλάζιους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ