aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυμφωνία €1.000.000 για αγορά του Άλεφ

Συμφωνία €1.000.000 για αγορά του Άλεφ

Στην ουγγρική Φέχερβαρ (γνωστή ως Βιντεότον ή Βίντι) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλεφ ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος που αγωνίστηκε πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Μπράγκα, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα από αρκετά χρόνια θα πάρει ελευθέρα μετεγγραφή.

Όπως αποκαλύπτει η ελλαδική ιστοσελίδα sportdog.gr ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετά από απανωτούς δανεισμούς σε Μαρσέιγ, Απόλλων, ΑΕΚ Αθηνών και ΑΠΟΕΛ παραχωρείται από την Μπράγκα με κανονική μετεγγραφή στους δευτεραθλητές Ουγγαρίας και, μάλιστα, με ένα ποσό που συνολικά (μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη) ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ κατέγραψε 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμούσε να παραμείνει ο Βραζιλιάνος στο ρόστερ, όμως σε καμία περίπτωση οι γαλαζοκίτρινοι δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα αγοράς του από την Μπράγκα, η οποία ξεπερνούσε το 1.000.000 ευρώ.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα sportdog.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ