aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυμεωνίδης: «Έχασα τον ύπνο μου με τον ΑΠΟΕΛ, χάζευα τους οργανωμένους»

Συμεωνίδης: «Έχασα τον ύπνο μου με τον ΑΠΟΕΛ, χάζευα τους οργανωμένους»

Σπάνια τοποθετείται δημόσια, γεγονός που δίνει ακόμη περισσότερη αξία στα λεγόμενά του. Από τους παλαιότερους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο Χριστόδουλος Συμεωνίδης μίλησε στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» και δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα. Χαρακτήρισε καλόπιστη την κριτική που ασκήθηκε στον Πρόδρομο Πετρίδη και παραδέχθηκε πως τη φετινή εφιαλτική σεζόν έχασε τον ύπνο του εξαιτίας των κάκιστων εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ.

Πιστεύετε ότι μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία; «Νιώθω ότι θα γίνουν σωστές και σοφότερες κινήσεις από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη γιατί από το περσινό ρόστερ δυσκολεύομαι να βρω πέραν των 2-3 παικτών που αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Είναι υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά αν δεν είναι 2-3 είναι τέσσερις. Έφτασα εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι να έχω χάσει τον ύπνο μου, που για μένα είναι σημαντικός ο ύπνος. Ήταν μια χρονιά που ότι κι αν έκανε η ομάδα δεν της έβγαινε», δήλωσε χαρακτηριστικά και υπερθεμάτισε στην αναφορά του Σάββα Πουρσαϊτίδη για επιστροφή των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Χρ. Συμεωνίδης: «Σε κάποια φάση ο Πρόδρομος περιμέναμε να μας δώσει και μέρισμα»

«Υπερθεματίζω τα όσα έχει πει ο κ. Πουρσαϊτίδης. Με τη μάζα του κόσμου μας μπορούμε να διαγράψουμε την εφιαλτική σεζόν. Δεν σας το κρύβω ότι εγώ πολλές φορές συνέλαβα τον εαυτό μου να χαζεύω 4-5 λεπτά τους οργανωμένους», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ