aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυγκλονίζει ο Μιλάνοφ: Σταματάει τη μπάλα λόγω προβλήματος στον πνεύμονα

Συγκλονίζει ο Μιλάνοφ: Σταματάει τη μπάλα λόγω προβλήματος στον πνεύμονα

Δυσάρεστα μαντάτα ανακοίνωσε ο Ζίφκο Μιλάνοφ το βράδυ της Τετάρτης μετά το παιχνίδι κυπέλλου της ομάδας του (Λέφσκι Σόφιας) κόντρα στην Λοκομοτίβ Πλόβντιφ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ διαγνώστηκε με πρόβλημα υγείας που επηρεάζει τον πνεύμονα του και οι γιατροί του άναψαν… κόκκινο για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ο Βούλγαρος που βρισκόταν στους γαλαζοκίτρινους από το 2016 μέχρι το 2019, ξέσπασε σε κλάματα μετά το τελευταίο σφύριγμα του ψεσινού (23/6) αγώνα και έπειτα παραχώρησε δηλώσεις, μέσω των οποίων αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον αναγκάζει να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Η ιστοσελίδα «blitz.bg», κατέγραψε τις δηλώσεις του Μιλάνοφ ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Περιμέναμε πολύ καιρό πριν το ανακοινώσουμε, για να επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες απλά θα πω ότι είναι κάτι που επηρεάζει τους πνεύμονες μου και γι’ αυτό πρέπει να σταματήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο οι γιατροί με διαβεβαιώνουν ότι όλα θα είναι καλά». Ο Βούλγαρος αποχαιρέτησε την ομάδα του, ενώ οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν. Στην καριέρα του, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στη Βουλγαρία, τέσσερα κύπελλα, ενώ με τον ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ