aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και στη διαιτησία…»

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και στη διαιτησία…»

Τον ΑΠΟΕΛ και τη διαιτησία συγχάρηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του «αιώνιου ντέρμπι» στο ΓΣΠ (3-1 οι γαλαζοκίτρινοι).

«Συγχαρητήρια το ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του, αλλά και τη διαιτητική ομάδα για ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν ένα αποτέλεσμα άδικο με βάση τα όσα έδωσαν οι ομάδες. Πληρώνουμε τις ίδιες αδυναμίες εδώ και πολύ καιρό. Ξέρουμε πολύ καλά που θέλουμε δουλειά και τις αδυναμίες μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τις αδυναμίες. Μας έχει ενοχλήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, όμως δεν θα θολώσει την κρίση μας. Δεν μας αρέσει να χάνουμε εδικά σε τέτοια ντέρμπι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Ομόνοια ήταν πολύ καλή. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και σε μια ανύποπτη φάση έγινε το 0-1, Χάσαμε ευκαιρία και μετά ήρθε το δεύτερο γκολ. Θα δουλέψουμε με σταθερότητα. Έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο να διανύσουμε. Δεν γίνεται να ξεκινούμε κάθε καλοκαίρι από το μηδέν. Δεν θα γίνει αυτό. Θα δουλέψουμε σε βάθος χρόνου. Γνωρίζουμε που πρέπει να βελτιωθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την συμπαράσταση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ