aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη δίκαιη νίκη»

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη δίκαιη νίκη»

Ο Ματθαίος Πιππίας ο οποίος είχε την ευθύνη της Δόξας στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ λόγω τιμωρίας του Λούκα Χατζηλούκα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, όπου δέχθηκε την ήττα με 0-2 η ομάδα του:

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη δίκαιη νίκη. Δεν ανταποκριθήκαμε στο βαθμό που έπρεπε αν εξαιρέσω το τελευταίο διάστημα που είχαμε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Καλή επιτυχία εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και συγχαρητήρια για τη νίκη τους».

Για τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κώστα Χριστοδούλου περί «καλύτερου ρόστερ από τότε που είναι στην ομάδα», κατέληξε: «Πιστεύουμε στο ρόστερ που έχουμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος φέτος. Είναι κακό το ξεκίνημα μας και αυτό μας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, αλλά έχουμε όλη πίστη στην ομάδα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα έχουμε καλύτερο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ