aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυγχαρητήρια και αποκάλυψη από Μιχαηλίδη!

Συγχαρητήρια και αποκάλυψη από Μιχαηλίδη!

Ο πρώην προπονητής αρκετών κυπριακών ομάδων, καθώς και της Εθνικής Κύπρου και τέως Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μέσω Facebook, συγχαίρει τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα για τους ευρωπαϊκούς άθλους τους και προβαίνει και σε μία μικρή αποκάλυψη σχετικά με τον τεχνικό των κυανόλευκων Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Πολλά πολλά μπράβο στο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League (4η φορά) κ το συμπολίτη μου Απόλλωνα για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League (3η φορά). Αυτές οι επιδόσεις δεν είναι τυχαίες, αλλά το αποτέλεσμα μεθοδικής και μακροπρόθεσμης δουλειάς και προγραμματισμού!

Όλοι οι συντελεστές των επιτυχιών αυτών πρέπει να νοιώθουν περήφανοι και ιδιαίτερα οι πρωταγωνιστές: οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές Γιώργος Δώνης και Σοφρώνης Αυγουστή! Προπόνησα και τις δύο ομάδες στο παρελθόν, έτσι νοιώθω ιδιαίτερα περήφανος για τις επιτυχίες τους!

Και μια λεπτομέρεια άγνωστη στους πολλούς: Όταν ήμουν προπονητής στον Απόλλωνα 2010-11 κ χήρεψε η θέση προπονητή τερματοφυλάκων, φώναξα τότε τον Αυγουστή (που ήταν στο τρίο των τερματοφυλάκων μαζί με τον Χβαλόφσκι και τον Φανή) και του ανέθεσα το επιπρόσθετο καθήκον του προπονητή τερματοφυλάκων. Διέβλεψα από τότε τις ικανότητες του…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ