aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτυλιανού: «Έφυγε ο Πετρίδης, ποιος θα αναλάβει; Τι θέλουν από τον Πρόδρομο;»

Στυλιανού: «Έφυγε ο Πετρίδης, ποιος θα αναλάβει; Τι θέλουν από τον Πρόδρομο;»

Η παλιά μεγάλη δόξα του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Στυλιανού, μίλησε στο «Goal» για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στους γαλαζοκίτρινους και διερωτήθηκε: «Έφυγε ο Πετρίδης, ποιος θα αναλάβει; Ήρεμα, με σύμπνοια και λογική, να βρεθούν οι λύσεις…».

Δύο πρώην προέδροι (Μιχάλης Ιωαννίδης και Κρις Τριανταφυλλίδης) και δύο παλαίμαχοι (Ανδρέας Στυλιανού και Μιχάλης Χατζηπιερής) ποδοσφαιριστές της ομάδας, μιλώντας στο «Goal», από τη δική τους οπτική γωνία παρέθεσαν τους λόγους της αγωνιστικής πτώσης του Θρύλου, τι προτείνουν κι όχι μόνο…

Δείτε εδώ τι ανέφεραν στον Ανδρέα Μαύρο

Η αναφορά του Ανδρέα Στυλιανού

«Ο κώδωνας του κινδύνου ήχησε από το πρώτο παιχνίδι με τη Σούντουβα. Εκείνο το ματς φανέρωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον εαυτό της. Ήλθε η ώρα που πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η σημερινή κατάσταση λυπεί όλους τους ΑΠΟΕΛίστες, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και πάνω στα λάθη να μην υποπέσουμε σε περισσότερα λάθη. Φωνάζει αρκετός κόσμος για τον Πρόδρομο Πετρίδη και τη διοίκηση.

Ο Πετρίδης πήρε σερί πρωτάθλημα, προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Διερωτώμαι: Έφυγε ο Πετρίδης, ποιος θα αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ; Ήρεμα, με σύμπνοια και λογική, να βρεθούν οι λύσεις. Καλώ όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συμπαρασταθεί στη διοίκηση. Ήταν και θα είναι πάντοτε δύσκολο το έργο του εκάστοτε προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Τι θέλουν από τον Πρόδρομο; Έγιναν λάθη σίγουρα και πρέπει να λυθούν. Αλλά βλέποντας το πώς δουλεύει, οφείλουμε να είμαστε δίπλα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ