aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣτρώνει «χρυσάφι» στα πόδια του Τάαμαρι για κάθε γκολ!

Στρώνει «χρυσάφι» στα πόδια του Τάαμαρι για κάθε γκολ!

Αποχωρώντας από τον ΑΠΟΕΛ για τη Λέουβεν ο Μούσα Αλ Τάαμαρι είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του εκπρόσωπο του ποδοσφαίρου της Ιορδανίας στο εξωτερικό και φαίνεται πως η πορεία του νεαρού εξτρέμ αποτελεί όντως εθνική υπόθεση στη χώρα.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως Ιορδανός επιχειρηματίας, σύμφωνα με σελίδα υποστηρικτών του Μούσα Αλ Τάαμαρι στο Facebook, προσφέρει στον 23χρονο ποδοσφαιριστή 5000 δολάρια σε περίπτωση που καταφέρει να σκοράρει στον εντός έδρας αγώνα της Λέουβεν με την Κλαμπ Μπριζ το προσεχές σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα Βελγίου.

Μάλιστα, αποκαλύπτεται και το όνομα του Ιορδανού εκατομμυριούχου και πρόκειται για τον Ραντγουάν Χάμζα Αλ Αγιαράμα, ο οποίος βάζει άλλη μία πρόκληση στον Τάαμαρι ενόψει της συνέχειας της θητείας του στη Λέουβεν. Για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει στα επόμενα ματς της ομάδας του θα ανταμείβεται με 1000 δολάρια! Μεγάλο το δέλεαρ για τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Λέουβεν στο εκτός έδρας ισόπαλο (2-2) με την Άντερλεχτ και λίγο έλειψε να γίνει ήρωας στις καθυστερήσεις, όμως το σουτ του κτύπησε στο δεξί δοκάρι.

Καλό είναι πάντως ο Τάαμαρι να μην έχει στο μυαλό του το κίνητρο του έξτρα πριμ γιατί είπαμε, το ποδόσφαιρο είναι ατομικό παιχνίδι και ο Ιορδανός για να καταφέρει να κάνει καριέρα σε κάποια φάση πρέπει να το αντιληφθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ