aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτους ρυθμούς του Θρύλου

Στους ρυθμούς του Θρύλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η αυλαία πέφτει, το πάρτι αρχίζει. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ στον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση. Αλλά για ποιον αγώνα να μιλήσουμε; Ένα παιγνίδι χωρίς καμία απολύτως σημασία, για καμιά από τις δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι για τέταρτη σερί φορά (και 25η στην ιστορία του) πρωταθλητής και η «Κυρία» για τρίτη σερί σεζόν θα μείνει εκτός Ευρώπης, ενώ δεν πήρε καθόλου εισιτήρια για το σημερινό παιγνίδι. Επομένως το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στη φιέστα των πρωταθλητών, με την παράσταση ν’ αρχίζει με τη λήξη του αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων πάντως βρίσκονται επί ποδός και φρόντισαν να εξασφαλίσουν από νωρίς μια θέση στις κερκίδες του ΓΣΠ, με το sold out  πλέον να γίνεται πραγματικότητα. Όλοι θέλουν να δώσουν το «παρών» τους σε μια βραδιά στην οποία η διοίκηση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της, στην προσπάθεια της να δώσει χρώμα και ενδιαφέρον στο πάρτι που όλοι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πώς και πώς. Ως γνωστόν η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή θα γίνει αύριο, στη γιορτή της ΚΟΠ και στην αποψινή φιέστα θα παραδοθεί ρέπλικα του τροπαίου, από τον υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.

Αυτό βέβαια είναι το τελευταίο που απασχολεί τους φίλους της ομάδας. Κι αυτό γιατί μετά την εμφάνιση του προέδρου της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη, με τη φανέλα της Τουρκίας με το μισοφέγγαρο, τυχόν παρουσία του και απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της ΚΟΠ, πολύ πιθανόν να προκαλούσε δυσάρεστες εξελίξεις στο πάρτι των πρωταθλητών.

Η διοίκηση και όσοι είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης της φιέστας φρόντισαν (με τα πολύ λίγα που βγήκαν προς τα έξω) να δώσουν έντονο γαλαζοκίτρινο χρώμα, με παρουσίες που θα ξεσηκώσουν και θα ενθουσιάσουν τον κόσμο.

Ο Φερνάντο Καβενάγκι, που παρά την αποχώρηση του από την ομάδα θα είναι παρών, όπως και ο Διονύσης Χιώτης, ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Παρών θα είναι και ο Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος θα τιμηθεί (μαζί με τον Χιώτη) για την προσφορά του στην ομάδα.

Αυτά όμως δεν είναι παρά μόνο ένα μικρό δείγμα από τα όσα αναμένεται να παρουσιάσουν απόψε το βράδυ οι πρωταθλητές στο ΓΣΠ, σε μια βραδιά αντάξια των προσδοκιών του κόσμου, αλλά και του ονόματος και της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ