aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτους ρυθμούς του «εξωγήινου»

Στους ρυθμούς του «εξωγήινου»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Βούιξε ο τόπος το τελευταίο 24ωρο για την επιστροφή του Αΐλτον στον ΑΠΟΕΛ. Το σενάριο είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί, αφού υπάρχει και πρόσφορο έδαφος και καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Το μόνο «αγκάθι» που απομένει για να κλείσει το deal είναι να πάρει ο Βραζιλιάνος την αποζημίωση που αξιώνει από την Αλ Χιλάλ και η οποία ανέρχεται σε 1.800.000 τον χρόνο. Ποσό φυσικά που οι Άραβες δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, παρά μόνο να βρεθεί η χρυσή τομή στη διαφορά που υπάρχει.

Τα όποια προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, υπάρχουν με την επιστροφή του Αΐλτον θεωρούνται διαχειρίσιμα, όπως το γεγονός ότι δεν έκανε καθόλου προετοιμασία, παρά μόνο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και στο οικονομικό, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τους πρωταθλητές.

Μέχρι χθες δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο, με τους παράγοντες να παραπέμπουν -για οποιαδήποτε εξέλιξη- στις επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου, αποφεύγοντας επιμελώς να τοποθετηθούν επί του θέματος. Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα (το καλοκαίρι του 2012), ο Αΐλτον έχει έτοιμες τις αποσκευές για να επιστρέψει στην ομάδα όπου αγαπήθηκε όσο πολύ λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές.

Ως προς το πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτό είναι σε όλους γνωστό. Ο Αΐλτον στην καλή του μέρα μπορεί να καταστρέψει κάθε αμυντικό σχεδιασμό και να παρασύρει μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα.

Ζητούμενο πλέον για τον ΑΠΟΕΛ είναι να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή (κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ώρες) και να μπει ο Βραζιλιάνος σε προετοιμασία εξπρές για να προλάβει να ενσωματωθεί στην ομάδα, ώστε να βοηθήσει στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Άλλωστε, η διοργάνωση αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους των πρωταθλητών και φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πέμπτη σερί σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ