aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση ο Νατέλ»

«Στους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση ο Νατέλ»

Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο Yahoo Sports αναφέρει ότι ο Λέο Νατέλ βρίσκεται στους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση της Σάο Πάολο. Σύμφωνα λοιπόν με μέλος της Βραζιλιάνικης ομάδας ο Νατέλ μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος όρος για το μέλλον του Νατέλ, αλλά μπορούμε να διαπραγματευτούμε το μέλλον του», ανέφερε μέλος της Σάο Πάολο για το μέλλον του Νατέλ.

Στην συνέχεια του ρεπορτάζ, φιλοξενούνται δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που αναφέρεται στην σεζόν που πέρασε με τον ΑΠΟΕΛ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους γαλαζοκίτρινους.

«Είχα πραγματικά μια καλή σεζόν. Ήρθα νέος σε μια πολύ διαφορετική χώρα, αγωνίστηκα σε 30 αγώνες και κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι είμαι στον σωστό δρόμο. Είμαι χαρούμενος εδώ και είναι σημαντικό που είμαι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας», ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου επιθετικού για την χρονιά που πέρασε στο νησί μας.

Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ένιωθα κανονικός ποδοσφαιριστής και αυτό με έκανε να εξελιχθώ. Τώρα νιώθω πιο προετοιμασμένος και πιο αισιόδοξος όσο αφορά στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου».

Σύμφωνα με τον Νατέλ, η περιοδεία του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ τον βοήθησε γενικά στην ζωή του. Ο Βραζιλιάνος άρχισε να μιλάει αγγλικά και κάποια ελληνικά και είναι περισσότερο έτοιμος για να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις.

«Σήμερα, έχω περισσότερη εμπειρία. Όταν δεν είσαι έμπειρος μπορεί να πάρεις κάποιες κακές αποφάσεις. Τώρα, έχω την ικανότητα να ορίσω ένα παιχνίδι, ξέρω πότε να κρατώ την μπάκα και πότε όχι. Μπορώ να είμαι αυτός που θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι ή αυτός που θα το ηρεμήσει», τόνισε ο άσος του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ