aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτους 13 εκλεκτούς του Μουρίνιο ο Νούνο Μοράις

Στους 13 εκλεκτούς του Μουρίνιο ο Νούνο Μοράις

Αφιέρωμα στα μετεγγραφικά «ψώνια» του Ζοζέ Μουρίνιο από την Πορτογαλία δημοσίευσε η ιστοσελίδα planetfootball.com. Σε αυτό καταγράφονται οι ποδοσφαιριστές που αγόρασε ο Πορτογάλος τεχνικός από το 2004 όταν αποχώρησε από την Πόρτο και προέρχονταν από το πρωτάθλημα της πατρίδας του. Στους 13 εκλεκτούς του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται και το όνομα του Νούνο Μοράις.

Οι εμφανίσεις του Μοράις στην Πεναφιέλ του χάρισε μετεγγραφή στην Τσέλσι το 2005, καθώς ο Μουρίνιο έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του Πορτογάλου και έτσι του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο στην Τσέλσι. Ο Μοράις δεν κατάφερε να καταγράψει τις ίδιες επιδόσεις, αφού μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα του 2004/05, πριν επιστρέψει ως δανεικός στην Πορτογαλία και την Μαρίτιμο. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2017 με τη λήξη του συμβολαίου του».

Η συνέχεια γνωστή σε όλους. Ο Νούνο Μοράις έγραψε ιστορία με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα, είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της ομάδας και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έζησε όλες τις τεράστιες επιτυχίας της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη από το 2009 έως το 2019.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι «αδικημένοι» του ρόστερ

Όσο για τους υπόλοιπους 12 παίκτες που ακολούθησαν τον Μουρίνιο σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης συναντά κανείς σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τεράστια καριέρα. Πάολο Φερέιρα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Άνχελ ντι Μαρία, Ρικάρντο Κουαρέσμα, Φάμπιο Κοεαντράο, Νεμάνια Μάτιτς είναι μερικοί εξ αυτών.

Διαβάστε επίσης: Πάπουτσος στο «Goal»: Η απαίτηση των διαιτητών για το τέλος της αποχής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ