aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον θρύλο βλέπουν και Κιαζίμ Λάτσι

Στον θρύλο βλέπουν και Κιαζίμ Λάτσι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τους Νίκο Βέργο και Δημήτρη Κολοβό, όπως πληροφορείται το Goal, στον ΑΠΟΕΛ εξετάζουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο λόγος για τον διεθνή Αλβανό μέσο Κιαζίμ Λάτσι (αριστερά στη φωτό), ο οποίος πριν από έναν περίπου χρόνο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι 20 ετών και μάλιστα στους πρωταθλητές Ελλάδας εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια όσον αφορά στην εξέλιξή του και την προοπτική της καριέρας του.

Λένε πως διακρίνεται για το πάθος και τη δύναμη στο παιχνίδι του, για το διαρκές τρέξιμο αλλά και για την τεχνική του. Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού (εκεί παίζει από πιτσιρίκι), αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις, αλλά σε αυτήν που εντυπωσιάζει είναι του δημιουργικού χαφ.

Στο Youth League με την ομάδα Νέων κατέγραψε θετικότατες εμφανίσεις τα τρία προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να προχωρήσει. Στον ΑΠΟΕΛ αξιολογούν την περίπτωσή του και εν ευθέτω χρόνω θα δράσουν αναλόγως.

Επί της παρούσης, η προσοχή τους εστιάζεται σε παίκτες πιο έμπειρους που θα μπουν απευθείας στα βαθιά και θα συνδράμουν αποφασιστικά, κυρίως στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ