aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον τελικό ο ΑΠΟΕΛ, συνέτριψε την Ανόρθωση και περιμένει αντίπαλο

Στον τελικό ο ΑΠΟΕΛ, συνέτριψε την Ανόρθωση και περιμένει αντίπαλο

O ΑΠΟΕΛ μετά από μεγάλη ανατροπή, κέρδισε την Ανόρθωση με 2-6 και στο «Κίτιον», έκανε το 2-0 στις νίκες και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Futsal. Οι γαλαζοκίτρινοι θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-ΑΕΚ, με πλεονέκτημα έδρας.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιάννου Μυλωνά έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη απέδειξαν ότι δικαίως τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με αντεπίθεση διαρκείας, ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα και με 6 τέρματα πέρασε πανηγυρικά στον τελικό. Ο Σάββας Ομήρου πέτυχε χατ τρικ και ηγήθηκε της μεγάλης νίκης, ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Περικλέους, Rafael και Jesus.

Την ερχόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας Λευκωσίας με την ΑΕΚ Λάρνακας που θα αναδείξει την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλήματος Futsal.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και όποια φτάσει πρώτη στις δύο νίκες προκρίνεται στον τελικό.

Ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ