aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον πάγκο ο Αϊλτον που αποθεώθηκε και θέλει να τρέξει στο γήπεδο (pics)

Στον πάγκο ο Αϊλτον που αποθεώθηκε και θέλει να τρέξει στο γήπεδο (pics)

Η παλιά μεγάλη δόξα του ΑΠΟΕΛ, Αϊλτον Αλμέιδα, βρίσκεται στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο φωτογραφικός φακός τον αποθανάτισε να κάθεται στον πάγκο της παλιάς του ομάδα, περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Βραζιλιάνος έκανε δηλώσεις πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στην κάμερα της Cablenet:

Για τα συναισθήματά του: «Νιώθω πολύ ωραία, πολλά συναισθήματα. Έζησα απίστευτες στιγμές μπροστά από αυτό τον κόσμο».

Για τις αναμνήσεις του από το «αιώνιο» ντέρμπι: «Θυμάμαι πολύ καλά ένα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στο οποίο προηγηθήκαμε 3-0 από το 27′ και εγώ πέτυχα το τρίτο».

Για το καλύτερο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ: «Για μένα το καλύτερο γκολ ήταν το 2ο με την Βίσλα που μας έβαλε στους ομίλους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μένα για προσωπικούς λόγους αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά».

Για την αγάπη που εισπάττει από τον κόσμο: «Από την ημέρα που ήρθα είδα πολλούς φίλους και ο κόσμος μου δίνει τόση πολλή αγάπη. Είμαι ευγνώμων. Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που έρχομαι εγώ».

Για το σημερινό ντέρμπι: «Θα το βλέπω από έξω αλλά… θέλω να τρέξω και να μπω μέσα στο γήπεδο!».

Για το τι σημαίνει ο ΑΠΟΕΛ γι’ αυτόν: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και την οικογένειά μου. Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου λατρεύουν το ΑΠΟΕΛ. Η μαμά μου εύχεται να έπαιζα ξανά στον ΑΠΟΕΛ».

Ο Αϊλτον αποθεώθηκε πάντως από τον κόσμο της πρώην ομάδα τους, εισπράττοντας το χειροκρότημα και ακούγοντας ξανά από τους πορτοκαλί το όνομά του να γίνεται τραγούδι στα χείλη τους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ