aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτον Ολυμπιακό ο Γκερέρο με «συστατική» από τον Λορένθο

Στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο με «συστατική» από τον Λορένθο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ρίχνει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι! Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες από την Ισπανία που δεν διαψεύστηκαν από τον Πειραιά, ο 28χρονος Ισπανός φορ αναμένεται ακόμα και αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο γεννημένος στο Τολέδο στράικερ που μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές του με την Λεγανές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (την τελευταία τριετία του στην Λα Λίγκα μετράει 11 γκολ) δεν ανανέωσε με την ισπανική ομάδα που του πρότεινε αρχικά μονοετές και στη συνέχεια διετές συμβόλαιο, και προτάθηκε εδώ και δύο εβδομάδες στους Πειραιώτες, που είχαν πάρει και «συστατική επιστολή» από τον Χουάνχο Λορένθο για την απόκτησή του.

Όπου Χουάνχο Λορένθο, ο πρώην τσιφ σκάουτ του Ολυμπιακού που μετά από το πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ γύρισε τον Απρίλιο στην Ισπανία και ανέλαβε καθήκοντα επικεφαλής σκάουτινγκ στην Λεγανές.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ισπανός ατζέντης του Γκερέρο βρέθηκε στην πρωτεύουσα πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον Έλληνα συνεργάτη του Φώνη Κλωνόπουλο και είχαν συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το κόστος της μεταγραφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ