aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στον εξώστη θα είναι ωραία»

«Στον εξώστη θα είναι ωραία»

Χιλιάδες φίλοι του συλλόγου θα αρχίσουν να μαζεύονται μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο, αναμένοντας  την άφιξη της αποστολής της ομάδας από τη Λεμεσό για να πανηγυρίσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους την κατάκτηση του 25ου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Θα προσδώσουν ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα, πανηγυρίζοντας τη διατήρηση του ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η νύχτα θα γίνει μέρα. Μποτιλιάρισμα, κόρνες, ζητωκραυγές, βεγγαλικά αναμένεται να συνθέσουν άλλη μια φορά το εντυπωσιακό σκηνικό.

Οι ποδοσφαιριστές θα γνωρίσουν την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας. Θα βγουν ένας-ένας στον εξώστη του σωματείου και θα κινηθούν στον χορό των συνθημάτων που θα δίνουν οι ΑΠΟΕΛίστες!

Υπενθυμίζουμε ότι η φιέστα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προσπάθεια της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να γίνει μια εκδήλωση στο ΓΣΠ που θα έχει επίκεντρο τους ποδοσφαιριστές, με τη συμμετοχή ασφαλώς και του κόσμου που θα κατακλύσει το στάδιο της πρωτεύουσας.

«Θα είναι μια όμορφη εκδήλωση και περιμένουμε πολύ κόσμο. Θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών», σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ