aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον χορό και ο Μποντούροφ

Στον χορό και ο Μποντούροφ

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα έχει σήμερα ο Νικολάι Μποντούροφ (δεξιά στη φωτό). Ο 30χρονος Βούλγαρος διεθνής αμυντικός αφίχθη χθες στην Κύπρο λίγο μετά το μεσημέρι, οπότε έχασε την προπόνηση της ομάδας και αναγκάστηκε το απόγευμα να γυμναστεί ατομικά.

Ο Μποντούροφ θα περάσει από δοκιμαστικά έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας και εάν ικανοποιήσει τον προπονητή της ομάδας θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Θεωρείται δεδομένο πως θα περάσει και από εργομετρικές εξετάσεις ένεκα της αγωνιστικής απραξίας του.

Από εκεί και πέρα, μπορεί στη γαλαζοκίτρνη ειδησεογραφία να μονοπώλησαν τα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού, αλλά με αυτό δεν σημαίνει πως ο Κρίστιανσεν και οι παίκτες του ξέχασαν πως αύριο έχουν ματς. Και τι ματς έτσι; Απέναντι στον Ερμή μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατά το οποίο οι πρωτευουσιάνοι καλούνται να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με σημερινή προπόνηση και θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση των Λάγο, Αλωνεύτη, Μιλάνοφ. Ο πρώτος ακολούθησε χθες το κανονικό πρόγραμμα εκτός διτέρματος και οι υπόλοιποι φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ