aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον ΑΠΟΕΛ του Πετρίδη δεν κλείνει το μετεγγραφικό παράθυρο στις 12 Ιανουαρίου

Στον ΑΠΟΕΛ του Πετρίδη δεν κλείνει το μετεγγραφικό παράθυρο στις 12 Ιανουαρίου

Ο Μπερτ Έσελινγκ ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ με τον Ζοάο Πέδρο υπάρχει συμφωνία σε όλα και αρχές της επόμενης βδομάδας θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ επιστρέφει στο νησί για να ανταμώσει τον αγαπημένο του προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή. Έτσι, οι βασικές προτεραιότητες των γαλαζοκιτρίνων στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ολοκληρώθηκαν σχετικά νωρίς.

Το ημερολόγιο δείχνει 12 Ιανουαρίου και η προσοχή στον Αρχάγγελο επικεντρώνεται στο να επιστρέψουν όλοι υγιείς από την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και η ομάδα να συνεχίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της απ’ εκεί που σταμάτησε το 2021, με την επιβλητική νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του περισσότερο θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πως θα βελτιώσουν το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό που έχουν στη διάθεσή τους παρά τις κεραίες στραμμένες στο μετεγγραφικό παζάρι. Βέβαια, όποιος πιστέψει ότι το μετεγγραφικό παράθυρο στον ΑΠΟΕΛ επί ηγεσίας Πρόδρομου Πετρίδη έκλεισε πριν καν φθάσουμε στα μέσα του μήνα κινδυνεύει να μείνει εκτεθειμένος. Μια ματιά στο χειμερινό μετεγγραφικό παρελθόν της τελευταίας πενταετίας αρκεί για να το αντιληφθεί κανείς.

Ουδέποτε ο ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε στις δύο μετεγγραφές, ενώ στις τέσσερις από τις πέντε φορές οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν σε ενίσχυση την τελευταία ή την προτελευταία ημέρα της μετεγγαφικής περιόδου. Όσο κυλάνε οι μέρες προκύπτουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ο κανόνας του παζαριού λέει πως θα μειώνονται και οι απαιτήσεις των παικτών. Επομένως, το… γαργάλισμα για περαιτέρω ενίσχυση θα είναι έντονο, με την υποσημείωση πως για να προχωρήσει σε τρίτη μετεγγραφή η ομάδα της Λευκωσίας απαιτείται η διαγραφή παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Αναλυτικά οι μετεγγραφές Ιανουαρίου και η ημερομηνία που ανακοινώθηκαν

2021

Γκάρνερ – 1 Ιανουαρίου

Μπερν – 4 Ιανουαρίου

Βινίσιους – 25 Ιανουαρίου

Σαμπάλα – 30 Ιανουαρίου

2020

Γέφτοβιτς – 10 Ιανουαρίου

Γένσεν – 11 Ιανουαρίου

Σιγκούρνταρσον – 22 Ιανουαρίου

Γουίλερ – 31 Ιανουαρίου

2019

Μπέζιακ – 16 Ιανουαρίου

Φακινέτι – 29 Ιανουαρίου

Γιάκολις – 31 Ιανουαρίου

Βιντιγκάλ – 31 Ιανουαρίου

2018

Ντελατόρε – 19 Δεκεμβρίου (2017)

Πολιάκοφ – 28 Δεκεμβρίου (2017)

Ενσούε – 8 Ιανουαρίου

2017

Μπαράλ – 16 Ιανουαρίου

Γιαμπερέ – 24 Ιανουαρίου

Εμπεσίλιο – 26 Ιανουαρίου

Κάνιας – 30 Ιανουαρίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ