aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον ΑΠΟΕΛ ο Σοφοκλέους

Στον ΑΠΟΕΛ ο Σοφοκλέους

Tην απόκτηση του Λούκα Σοφοκλέους ανακοίνωσε το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν με τον 31χρονο διαγώνιο, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στην ΕΝΑΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το πετοσφαιρικο τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου διαγώνιου Λούκα Σοφοκλέους. Ο Σοφοκλέους ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας, ενώ αγωνίστηκε στην Α2 της Ελλάδας με τα χρώματα της ΦΘΕΙΑ Λαμίας. Ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας της Νέας Σαλαμίνας απο το 2016-2019 ενώ πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα της ΕΝΑΑΘ.

Καλοσωρίζουμε τον Λούκα στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε νέες επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Η φετινή σεζόν θα είναι διαφορετική. Στοχεύουμε στο να κτίσουμε μια ομάδα με παρόν αλλα κυρίως με μέλλον. Αποφασίσαμε να κάνουμε επανεκκίνηση με παίκτες που να μπορούν να μείνουν χρόνια στην ομάδα και παράλληλα, με την αναπόφευκτη σοβαρή μείωση του μπάτζετ μας, να ρίξουμε κατακόρυφα και το μέσο όρο ηλικίας. Ο Λούκας ταιριάζει απόλυτα στο νέο μας πλάνο, ενώ έχει και τις εμπειρίες να πάρει τη φανέλα του βασικού διαγώνιου»

Με τη σειρά του ο Λούκας Σοφοκλέους ανέφερε: “Ευχαριστώ την διοίκηση του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα τον επικεφαλή του τμήματος κ. Ζήνωνα Σεβέρη για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μια ομάδα με την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Νιώθω περήφανος και με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο μέγιστο την προσπάθεια της νέας μου ομάδας για την υλοποίηση των στόχων της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ