aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον ΑΠΟΕΛ ο Λούκας Χατζηλούκας!

Στον ΑΠΟΕΛ ο Λούκας Χατζηλούκας!

Εξελίξεις προκύπτουν στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λούκας Χατζηλούκας θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των γαλαζοκιτρίνων ως βοηθός προπονητής του Τόμας Ντολ. Μάλιστα, ο νυν βοηθός του Γερμανού, Πασκουάλε Ρόκο, θα αποτελέσει παρελθόν, με τον Κύπριο τεχνικό να… μετατρέπεται ως το δεξί χέρι του Ντολ.

Τα πιο πάνω, επιβεβαιώνονται από το γεγονός πως το διοικητικό συμβούλιο της Δόξας, έχει αρχίσει ήδη τις απαραίτητες διεργασίες για εξεύρεση νέου τεχνικού, που θα αναπληρώσει το κενό του Χατζηλούκα και θα βοηθήσει την ομάδα της Κατωκοπιάς να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η διαχείριση του παραπτώματος του Τάαμαρι και η επόμενη μέρα

Η ποδοσφαιρική καριέρα του 52χρονου τεχνικού είναι μόνο… ΑΠΟΕΛ καθώς ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα για 13 (!) χρόνια (1987-2000). Έχει πανηγυρίσει με την ομάδα της πρωτεύουσας τρία πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ, ενώ σκόραρε 48 γκολ. Μάλιστα, το 2005 ανέλαβε για λίγο τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων ως υπηρεσιακός προπονητής.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται πως θα γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ωρών, καθώς η αποστολή του ΑΠΟΕΛ όπως επίσης και ο Πρόδρομος Πετρίδης έχουν φτάσει πριν από λίγο στην Κύπρο από το Μπακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ