aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν για τη νέα χρονιά»

«Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν για τη νέα χρονιά»

Τις εκτιμήσεις του για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ, την πορεία του ΑΠΟΕΛ φέτος, την πιθανή απουσία του Αλ Τάαμαρι και την χαμηλή προσέλευση οπαδών έκανε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Ηλία με δηλώσεις του στον Super Sport FM.

Aναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ, με σκαμπανεβάσματα. Στην αρχή με τον κ. Τραμετσάνι βελτιώθηκαν τα πράγματα, όμως στη συνέχεια είχαμε πρόβλημα με το ΓΣΠ. Στο τέλος φάνηκε η νοοτροπία του πρωταθλητή και πήρε η ομάδα το πρωτάθλημα. Γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για τη νέα χρονιά».

Για τον Τάαμαρι και αν θα είναι σημαντική η απώλεια, σε περίπτωση που μείνει εκτός: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Κατάφερε σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια να φέρει πολλούς βαθμούς στον ΑΠΟΕΛ. Και ο Νικόλας Ιωάννου έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Αν δεν αγωνιστεί θα είναι μεγάλη απώλεια. Ο ΑΠΟΕΛ μπόρεσε να λειτουργήσει και χωρίς αυτόν, όμως σίγουρα όταν υπάρχει στο ρόστερ, είναι μεγάλη απώλεια, αν δεν αγωνιστεί».

Για την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Φέτος, έχει κάνει πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα καλό σύνολο, ο κ. Κέρκεζ κάνει πολύ καλή δουλειά».

Για το ότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς τη μεγάλη παρουσία του κόσμου: «Κάποια μέτρα που πήραν οι αρμόδιοι, έχουν απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα. Ας καθίσουν όλοι μαζί και να βρεθεί μια λύση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ