aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στον ΑΠΟΕΛ έχουν αλλεργία να πιάσουν παίκτη κάτω των €100.000»

«Στον ΑΠΟΕΛ έχουν αλλεργία να πιάσουν παίκτη κάτω των €100.000»

Τον ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ευαγόρας Χριστοφή, ανάμεσα σε άλλα, στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι, ενώ έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ οι παίκτες που είναι στο ρόστερ του δεν το έχουν επιβεβαιώσει ότι αξίζουν να έχουν πολύ ψηλά συμβόλαια.

«Έγιναν λάθος επιλογές, με ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια με κάποια μηδενικά που δεν τα αξίζουν», είπε χαρακτηριστικά. Και τόνισε πως, «είναι και παράγοντες που έχουν αλλεργία να πιάσουν ποδοσφαιριστή κάτω από τις 100.000 ευρώ, νομίζουν ότι εν κάμνει». Ακόμη, σημείωσε: «Διαπραγματεύονται μόνο με παίκτες που έχουν απαιτήσεις πάνω των 150-200 χιλιάδων ευρώ».

Με αφορμή τα ψηλά συμβόλαια και τη μηδαμινή προσφορά κάποιων παικτών στον ΑΠΟΕΛ, ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ζαχίντ. «Ξεχωρίζει και δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα», τόνισε. «Κάποιοι άλλοι με τι παρουσιάζουν, δεν θα βρίσκουν εύκολα ομάδα και συμβόλαιο που αμείβονται στον ΑΠΟΕΛ».

Όσον αφορά στη συνέχεια και την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο γκρουπ, υπογράμμισε: «Ο προπονητής πρέπει να δώσει κίνητρο στους παίκτες του, άλλωστε η διαφορά των 6 βαθμών από τις ομάδες που ακολουθούν δεν είναι μεγάλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ