aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτόιλοφ: «Θα ανακάμψουμε ενόψει ΑΠΟΕΛ»

Στόιλοφ: «Θα ανακάμψουμε ενόψει ΑΠΟΕΛ»

Την εντός έδρας ήττα με 1-4 γνώρισε η Αστάνα από την Καϊράτ στο ντέρμπι του πρωταθλήματος στο Καζακστάν. Ο προπονητής της ομάδας, Στανιμίρ Στόιλοφ, σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου την «βαριά» ήττα της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (15/9) στο ΓΣΠ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ανακάμψουν συναισθηματικά από την ήττα για τον αγώνα απέναντι στον  ΑΠΟΕΛ απάντησε:

«Νομίζω πως ναι. Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια, και αν δεν επιστρέψουμε στις νίκες, θα έχουμε προβλήματα στο Europa League και στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Ελπίζω οι παίκτες να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πράγματι, η ποδοσφαιρική ομάδα έχει κάνει πολλά για τον σύλλογο, για το σύνολο του ποδοσφαίρου στη χώρα, αλλά οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύουν τη αξία τους. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ