aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτόχος πάνω από 8000 διαρκείας! (videos)

Στόχος πάνω από 8000 διαρκείας! (videos)

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος ανέλυσε τις λεπτομέρειες για τα δύο πακέτα, ενώ προβλήθηκε φιλμάκι με φίλους του ΑΠΟΕΛ που είχαν τη μεγαλύτερη παρουσία στα παιχνίδια τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες.

Ακολούθως έγινε λεπτομερής ανάλυση όλων των πακέτων για τις τρεις κερκίδες του ΓΣΠ. Από αύριο θα αρχίσει online η ανανέωση των καρτών διαρκείας, αλλά και η νέα αφορά. Αύριο θα βρίσκεται συνεργείο στη Λάρνακα, το Σάββατο στη Λεμεσό και από Δευτέρας θα αρχίσει η διάθεση από το Orange Shop. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες.

«Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να έχει τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας. Αυτό έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια και επειδή η βάση φιλάθλων του μεγαλώνει υπάρχει αισιοδοξία πως στόχος είναι να ξεπεραστεί το περσινό νούμερο των 8000 διαρκείας», λέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ