aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο «τρένο» των χορηγών του ΑΠΟΕΛ και η Cyfield

Στο «τρένο» των χορηγών του ΑΠΟΕΛ και η Cyfield

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο Cyfield ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Η σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, επεκτείνεται ακόμα περισσότερο αφού πέραν του ότι ο όμιλος είναι ένας διαχρονικός συνεργάτης των γαλαζοκιτρίνων στον τομέρα που δραστηριοποιείται, πλέον αποκτά προτεραιότητα και στον τομέα της πρώτης επιλογής των ποδοσφαιριστών της ομάδας, για τη διαμονή τους στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τον όμιλο Cyfield. Η σχέση της ομάδας μας, με τον όμιλο Cyfield επεκτείνεται ακόμα περισσότερο αφού πέραν του ότι είναι ένας διαχρονικός μας συνεργάτης στον τομέα που δραστηριοποιείται, πλέον αποκτά προτεραιότητα και στον τομέα της πρώτης επιλογής των ποδοσφαιριστών μας, για τη διαμονή τους στην Κύπρο.

Ο Όμιλος Cyfield εντάσσεται ως εξέχον μέλος στη μεγάλη οικογένεια των συνεργατών του ΑΠΟΕΛ, σε μια χρονιά που ευελπιστούμε ότι θα στεφθεί από πολλές επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε τον όμιλο Cyfield στη χορηγική μας ομάδα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να είναι προσοδοφόρα και επωφελής και για τις δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ