aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο πίσω μέρος του μυαλού η Ντόρτμουντ

Στο πίσω μέρος του μυαλού η Ντόρτμουντ

Μη έχοντας άλλη επιλογή ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει την επιστροφή των διεθνών (Αλεξάνδρου, Μερκή, Μακρή) από την Εθνική, όπως και αυτήν του Σάλαϊ, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Πέραν των πιο πάνω στο περίμενε θα βρίσκεται και για τους Καρλάο, Ορ, οι οποίοι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα στον αγώνα με την Αλκή, ενώ στο στάδιο της επαναφοράς βρίσκεται ο Μιλάνοφ. Μέχρι τη μέρα του αγώνα (13/10) με τη Δόξα, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα δουλεύει με το έμψυχο υλικό που θα έχει στη διάθεσή του στον «Αρχάγγελο».

Πέρα όμως από τον αγώνα με την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η οποία φιγουράρει ήδη στη 2η θέση της βαθμολογίας (παρέα με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ), στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει και το ματς με την Ντόρτμουντ, στις 17 του μήνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα παιγνίδι από το αποτέλεσμα του οποίου ο ΑΠΟΕΛ θα έχει παράθυρο προς την επόμενη μέρα και τη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ