aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο περιθώριο ο Καμόρα, αξιολογείται ο Εντιμάρ (vid)

Στο περιθώριο ο Καμόρα, αξιολογείται ο Εντιμάρ (vid)

Μετά την απόκτηση του Ρενάν Μπρεσάν για τη θέση του επιτελικού μέσου, στον ΑΠΟΕΛ το παλεύουν για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, χωρίς, όμως, να προκύπτουν ουσιαστικές εξελίξεις για τη θέση του επιθετικού και του αριστερού μπακ.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Μάριο Καμόρα αποτέλεσε τον πρώτο υποψήφιο στη σχετική λίστα, αλλά ένεκα του γεγονότος ότι δεν απάντησε στην πρόταση που του έγινε, η περίπτωσή του είχε τεθεί στο περιθώριο (προς το παρόν) και αξιολογούνται κι άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα.

Ένας εξ αυτών ο οποίος φαίνεται να είναι καλή περίπτωση την οποία βλέπει με θετικό μάτι ο Τόμας Κρίστιανσεν, είναι ο Εντιμάρ Φράγκα ο οποίος ήταν συμποδοσφαιριστής του νεοαποκτηθέντος Μπρεσάν στην στη Ρίο Άβε.

Πρόκειται για 29χρονο (21/08/1986) Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό ο οποίος πραγματοποίησε αξιόλογη σεζόν με τον πιο πάνω πορτογαλική ομάδα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κίεβο, Κλουζ, Ξάνθη και Κόρδοβα.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση αριστερού μπακ, μιας και οι γαλαζοκίτρινοι δεν θέλουν να… τραβηχτεί κι άλλο το σχοινί όσον αφορά στην κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Δείτε τον Εντιμάρ σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ