aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Ρίισε και η κόρη του

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Ρίισε και η κόρη του

Σε νοσοκομείο της Νορβηγίας -για προληπτικούς λόγους- διακομίσθηκαν ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ, Γιον Άρνε Ρίισε και η 19χρονη κόρη του, Αριάνα, οι οποίοι είχαν τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/4). Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αντίθετα το αμάξι να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Λέρσταντ, πέντε χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Άλεσουντ, με τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ρίισε και η κόρη του ταξίδευαν οδικώς από το Τόνσμπεργκ. Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και πραγματοποιεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ο Ρίισε ζει μόνιμα στην πατρίδα του από το 2017, όταν και αποσύρθηκε από τη δράση, έχοντας αγωνιστεί, πέρα από τη Λίβερπουλ και στις Μονακό, Φούλαμ, ΑΠΟΕΛ, Άλεσουντ, αλλά και στις ομάδες της Ινδίας, Delhi Dynamos και Chennaiyin FC. Σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του η κατάκτηση του Champions League με τους κόκκινους το 2005.

riise

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ