aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο Μιστράλ και ο Μπρεσάν (θα του δοθεί ειδικό πρόγραμμα)

Στο Μιστράλ και ο Μπρεσάν (θα του δοθεί ειδικό πρόγραμμα)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ρενάν Μπρεσάν θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις στην Πολωνία έτσι ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον ΑΠΟΕΛ. Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Βραζιλιάνος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του νέου σταθμού της καριέρας του.

Θα του δοθεί ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου το συντομότερο να φτάσει στο επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης των συμπαικτών του. Παραλλήλως, αναμένεται πως θα γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα τεθεί σε ισχύ και ο αριθμός με τον οποίο θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εννοείται πως οι προσδοκίες είναι ψηλές για τον 27χρονο επιτελικό μέσο που προέρχεται από δύο φουλ σεζόν στη Ρίο Άβε, ενώ προ τετραετίας είχε πολύ καλή παρουσία αγωνιζόμενος στην Μπάτε Μπορίσοφ.

Νέο… τεστ και επιστροφή

Το επόμενο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους είναι ορισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη απέναντι στη Βιιτόρουλ Κονστάντσα. Την επομένη, η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων θα πει «αντίο» στο προπονητικό κέντρο «Μιστράλ» στην περιοχή Γκνιεβίνο καθώς είναι προγραμματισμένη η επιστροφή. Καταβάλλεται προσπάθεια να δώσει η ομάδα άλλο ένα φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ