aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο... μικροσκόπιο της Φιορεντίνα και της Λέστερ το ταλεντάκι του ΑΠΟΕΛ

Στο… μικροσκόπιο της Φιορεντίνα και της Λέστερ το ταλεντάκι του ΑΠΟΕΛ

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στο ταλέντο του Σεργκέι Γκρούμπατς, αφού ο μικρός Μαυροβούνιος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τόσο με τον ΑΠΟΕΛ όσο και με την Εθνική του Μαυροβουνίου U17.

Tη φετινή σεζόν ο 16χρονος (29/05/2000) μετράει 14 συμμετοχές με την ομάδα Νέων των γαλαζοκιτρίνων, έχοντας πετύχει και 3 γκολ, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι εδώ και 4-5 χρόνια βρίσκεται υπό παρακολούθηση από αρκετές ομάδες του εξωτερικού και αξιολογείται καθημερινά από διάφορους σκάουτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, goal.com.cy, το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν επιδείξει δύο σπουδαίοι σύλλογοι από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Γκρούμπατς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Φιορεντίνα και Λέστερ, με τις δύο ομάδες να μην αποκλείεται να κινηθούν κι επίσημα για την απόκτησή του.

Σε μία τέτοια περίπτωση αναμένεται να καταβάλουν ένα αξιοσέβαστο ποσό στον ΑΠΟΕΛ για τη μετεγγραφή του, δικαιώνοντας παράλληλα τον Πρόδρομο Πετρίδη, που ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν στο ταλέντο του, με το μικρό Μαυροβούνιο και κάτοχο Κυπριακού διαβατηρίου να αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του προέδρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ