aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο Λευκόθεο οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ και η συνοδεία στη Λάρνακα

Στο Λευκόθεο οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ και η συνοδεία στη Λάρνακα

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τις ενέργειες του όσον αφορά την παρουσία του σε φούτσαλ και καλαθόσφαιρα αλλά και την απάντηση τους στο μέτρο της ταυτοποίησης με την συνοδεία της αποστολής της ποδοσφαιρικής τους ομάδας στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Απόσπασμα από την σχετική ανακοίνωση:

«Ο Μάης πλησιάζει και ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να δώσει τις μεγάλες Μάχες για να φέρει στον εξώστη όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Ο Σύνδεσμος θα σταθεί δίπλα στα τμήματα της ομάδας μας.

Την Πέμπτη η ομάδα Φούτσαλ αγωνίζεται στον πρώτο τελικό των Πλέυοφς με τους πράσινους λαγούς. Η ομάδα μας χρειάζεται τρεις νίκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η παρουσία ΟΛΩΝ μας είναι επιβεβλημένη.

Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει Μπάσκετ. Στο τέταρτο παιχνίδι του ημιτελικού των Πλέυοφς απέναντι στον Κεραυνό, οι καλαθοσφαιριστές μας θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο έργο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι παρών, δίνοντας ακόμα μία μάχη. Καλούμε τους πάντες να στηρίξουν το ιστορικό τμήμα της καλαθόσφαιρας. Το παιχνίδι αρχίζει στις 3:45 στο Λευκόθεο.

Τέλος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί τα μέλη του και όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να βρεθεί στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στον Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων και ακολούθως με πομπή (μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα) θα συνοδεύσουμε το λεωφορείο της ομάδας μέχρι την Λάρνακα και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το παράνομο μέτρο ταυτοποίησης της κοπ θα μας κρατήσει μακριά από τα τσιμέντα, όμως όχι μακριά από την ομάδα. Γι’ αυτό και ως απάντηση στο μέτρο και για να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στους παίκτες μας για να φύγουν με το διπλό θα συνοδεύσουμε την αποστολή μέχρι την Λάρνακα εμψυχώνοντας τους παίκτες μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ