aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Στο καλό και... να μας γράφει ο Πιέρος»

«Στο καλό και… να μας γράφει ο Πιέρος»

Το delete του Ολυμπιακού στον Κύπριο επιθετικό Πιέρο Σωτηρίου σύμφωνα με την ιστοσελίδα marca-sl.gr.

Αναλυτικά: «Ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ! Μπορεί το όνομα του Πιέρου Σωτηρίου να κυκλοφόρησε απ΄τις μεταγραφικές ατζέντες των δύο ελληνικών ομάδων, ωστόσο ο διεθνής Κύπριος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί σε καμία εκ των δύο, αφού πολύ σύντομα θα φτιάξει βαλίτσες για την Δανία. Κι αυτό έπειτα απ’ τη συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη για την μεταπήδηση του παίκτη στη δανέζικη ομάδα. Deal το οποίο θα αποφέρει στο ταμείο των πρωταθλητών Κύπρου το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Και να σκεφτεί κανείς ή καλύτερα να θυμηθεί, πως η αρχική τιμή πώλησης του υψηλόσωμου φορ όταν άρχισε να κάνει το πρώτο…γκελ στις αγορές του εξωτερικού κυμαίνονταν κοντά στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Συν τω χρόνω ωστόσο η τιμή του ανέβηκε ακόμη περισσότερο, με την Κοπεγχάγη να πληρώνει όπως προαναφέραμε 2.500.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του από τον ΑΠΟΕΛ.

Σημειωτέον πως στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης για την κυπριακή ομάδα. Μια φορά, στον ΑΠΟΕΛ απ΄την στιγμή που έγιναν αποδέκτες επίσημης πρότασης με 2.5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς δεύτερη κουβέντα και παζάρια έσπευσαν να απαντήσουν καταφατικά και να φορέσουν την…κορδέλα στον ποδοσφαιριστή. Βλέπετε, πολλά τα λεφτά και ίσως και πέρα απ΄τις προσδοκίες τους!

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό ο Σωτηρίου είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και κυκλοφορούσε θετικό report για λογαριασμό του. Κι αν το προσεχές καλοκαίρι εξακολουθούσε να παραμένει στον ΑΠΟΕΛ τότε το πιθανότερο είναι πως θα γινόταν κίνηση για την αγορά του. Σε καμία περίπτωση πάντως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν τα χρήματα που ξόδεψαν οι Δανοί προκειμένου να προσθέσουν τον Σωτηρίου στο ρόστερ τους.

Και για αυτό άλλωστε στον Ολυμπιακό δεν προκάλεσε ιδιαίτερη κατήφεια η καλοκαιρινή μετακόμιση του παίκτη στην Δανία, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει μια (πειραιώτικη) περιέργεια σχετικά με τα…ψάρια που θα πιάσει ο Κύπριος επιθετικός με τη φανέλα της Κοπεγχάγης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ